Els meus hotels preferits
hotels vistos recentment
Als clients els agrada aquest hotel per:
    Àrea recomanada per:
  • compres
  • l'oci nocturn
  • les platges
    Distància a l'aeroport
  • Aeroport internacional de Phuket (25.3 km)
    Comentaris dels client
  • "Personal amable i atent", "Molt bon disseny d'habitació", "Nou hotel"
    Atraccions més importants a l'àrea:
  • Dive Supply (2.2 km / 27 minuts caminant)
  • Savoey Restaurant (2.4 km / 29 minuts caminant)
  • Carretera Bangla (2.5 km / 30 minuts caminant)
  • Centre Comercial Jungcelon (2.6 km)

Nota: Les distàncies es calculen en línia recta, calculades des d'un punt d'inici fins a un punt de destí.

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Patong, Phuket, Tailàndia 83150 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Podeu veure tots els hotels desats a la llista 'Els meus hotels preferits'.
No espereu a que sigui massa tard! Reserveu ara i no us perdreu el preu d'avui.
Reservi AraPagui més Endavant

Disponible ara en milers d'habitacions d'hotel.

Reservi Millor, Reservi Agoda
Seleccioni les vostres habitacions
No inclòs al preu d'habitació: Hotel tax 7.91%
de juliol 04, 2015 - de juliol 06, 2015 | 2 nits
Entrada
Nits Sortida
Tipus d'habitació Màx.
Preu
per habitació per nit
Núm. habitacions
Best seller - limited supply!
Luxe balcó amb esmorzar
Limited Time Offer Rate includes 50% discount!
Infromació de l'habitació
USD 0 425.10
Tarifa especial! no reembossable
Disponible
Best seller - limited supply!
Luxe balcó amb esmorzar
Infromació de l'habitació
USD 0 850.20
Condicions de la reserva
Disponible
Característiques de

Equipaments de l'hotel
  • recepció 24 hores
  • servei d'habitacions 24 hores
  • transport hotel/aeroport
  • caixer automàtic a l'espai
  • servei de cangur
  • bar
  • instal.lacions de barbacoa
  • centre de negocis
  • lloguer de cotxes
  • cafeteria
  • conserge
  • neteja en sec
  • ascensor
  • servei d’habitació VIP
  • instal.lacions per a minusvàl.lids
  • habitació familiar
  • servei de bugaderia
  • biblioteca
  • taquilles
  • magatzem d'equipatge
  • instal·lacions per a reunions i banquets
  • premsa
  • bar de la piscina
  • restaurant
  • servei d'habitacions
  • caixa forta
  • àrea de TV/saló compartit
  • servei de llançadora
  • àrea de fumadors
  • visites turístiques

Esports i lleure
  • billar
  • centre esportiu
  • sala de jocs
  • jardí
  • bany
  • esplai
  • massatge
  • piscina exterior
  • piscina (infantil)
  • sauna
  • spa
  • sauna
  • ping pong

Internet
  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions
  • Zones públiques amb Wi-Fi

Aparcament
  • aparcament de cotxes
  • aparcacotxes

Idiomes Parlats
  • Anglès
  • Filipí
  • Hindi
  • Nepalí
  • Tailandès

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!
Descripció de Complex turístic
Ben posicionat a Patong, Avista Hideaway Resort & Spa Phuket és un lloc ideal d'inici d'excursions a...veure més Ben posicionat a Patong, Avista Hideaway Resort & Spa Phuket és un lloc ideal d'inici d'excursions a Phuket. A només 1 Km del centre de la ciutat, la localització estratègica de l'hotel garanteix que els seus clients puguin accedir fàcil i ràpidament als punts d'interès locals. Amb les atraccions principals de la ciutat com Boxa Tailandesa, Dive Supply, Carretera Bangla a prop, els visitants de l'hotel estaran encantats amb la seva localització.

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket també ofereix moltes instal.lacions per enriquir la seva estada a Phuket. L'hotel ofereix accés a una gran gama de serveis, inclosos Wi-Fi gratuït en totes les habitacions, recepció 24 hores, servei d'habitacions 24 hores, instal.lacions per a minusvàl.lids, magatzem d'equipatge.

150 habitacions que es distribueixen sobre 3 plantes ofereixen una càlida i plaentera escapada i comoditats modernes com ara connexió sense fils a internet (cortesia), accés a internet (sense fils), piscina privada, banyera hidromassatge, habitacions per a no fumadors. Tant si és un entusiasta del fitness o simplement busca relaxar-se després d'un dia dur, estarà entretingut per les instal.lacions de primera classe com bany, centre esportiu, sauna, piscina exterior, spa. Sigui quin sigui el motiu del seu viatge, Avista Hideaway Resort & Spa Phuket és una selecció idònia per a la vostra estada a Phuket.
Polítiques de Complex turístic
Informació útil
Menjar, beure i espectacles

Comentaris recents de clients

Selecciona el tipus de viatgers

Tots els comentaris (1530)

Parelles (875)

Viatgers sols (165)

Viatgers per negocis (51)

Famílies amb nens petits (246)

Famílies amb nens grans (125)

Altres (68)

Notable
8.6
de 1530 comentaris
Relació qualitat preu
8.5
Ubicació
7.6
Actuació del personal
8.9
Estat de l'hotel/higiene
9.1
Comoditat de l'habitació/Nivell
9.1
Menjar/menjador
8.2
Tots els comentaris ( 1530 )
Organitza per:
Ernesto C. Parelles
Spain, August 25, 2014
Personal maravilloso y hotel nuevo

La unica pega es que coger el shuttle o taxi para salir o llegar al hotel pero la ubicación es bonita comparado con el ambiente ruidoso de Patong
9.3
ALEJANDRO S. Viatgers en solitari
Spain, December 22, 2013
Estancia increible, hotel super recomendable!!!

piscinas, buffet desayuno, servicio de habitaciones y amabilidad del personal
7.3
antonio M. Parelles
Spain, November 19, 2013
Increible!

habitaciones, desayuno
9.7
muy buen hotel, todo cuidado al detalle, las habitaciones son increibles! Totalmente recomendable!
Marcela S. Parelles
Colombia, August 28, 2013
Espectacular!!

La habitacion, el staff y las piscinas
10
Disfrute cada minute en el hotel, a la llegada nos recibieron con una bebida refrescante y flores, el check in fue rapido y me sorprendieron con la habitacion con acceso directo a la piscine, esto lo disfrute mucho. El ba;o grande con todas las amenities que se requieren, la ducha spectacular, en general las areas communes son muy bonitas, la piscine principal genial. No habian muchos huespedes en el hotel por lo cual disfrute las piscinas, la que tenia acceso desde la habitacion solo la compartimos con una pareja mas y cuando fui a la piscine principal estabamos solos. Lo unico que no me gusto es que estan adelantando una obra al lado del hotel y eso da;a la Buena vista que se podria tener desde la pisicina principal. El hotel no tiene playa, pero cuentan con un servicio de transporte para llevarlos a la playa, no la conoci porque no tuve tiempo y ademas porque realice el tour a Phi Phi Island y alli tendria playa. DEfinitivamente recomendado para descansar, volveria a este hotel por mas dias, para poder disfrutar del SPA a muy buen precio.
virginia U. Parelles
Spain, April 20, 2013
buena

desayuno y las instalaciones
9
La estancia fue excelente. Un hotel nuevo, amplio, moderno, apartado del bullicio de la playa de Patton beach, con buen desayuno. !!!!!!Cuidado!!!!!! Un hotel de primera pero nos robaron la cámara con todas las fotos de nuestra luna de miel en el lobby. Tener cuidado con las pertenencias.
Soh H. Famílies amb infants grans
Singapore, June 30, 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9.7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco S. Parelles
Portugal, June 27, 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9.7
Leah D. Parelles
Canada, June 26, 2015
Enjoyable experience at Avista Hideaway!

Comfort, shuttle service and staff
9
We thoroughly enjoyed our stay at Avista. Upon arrival we got upgraded from a Beuno Vista Studio to a poolside accessible room. The highlights of our stay here included: the comfort and cleanliness of our room and the resort; the inclusion of breakfast, which had a vast selection; the friendliness of the staff; and the shuttle service offered by the resort to multiple locations in proximity to the resort. We heard how outrageous the price of tuktuks were in Phuket so we found it extremely useful to use the (free) shuttle service from the hotel to the downtown area of Patong and to Paradise beach. The few lowlights we experienced included an outrageous price for the airport shuttle and an overpriced dinner at the rooftop restaurant, Sizzle's. The hotel shuttle to the Phuket airport (~1hr from the resort) cost was 1500 Bhat per car, which is more than double the price of private companies that offer private service to the airport. In the end we booked our shuttle service online to the airport with a company in Phuket that charged 650 Bhat for a private car. The only other suggestion when experiencing the resort is passing on having dinner at the rooftop restaurant named Sizzles. The quality of the food was higher compared to most restaurants in Phuket, but in our opinion is was not worth the price paid as the dishes were nothing exciting. The dishes were "safe" and did not have anything new or inspiring to the flavour of the dishes. Although they did have the presentation of the dishes down pat. To give you and idea of the cost:value ratio, the side dishes were 290 Bhat/dish. We ordered two side dishes: one was ~10 pieces of asparagus with some olive oil and garlic and the other was a medium sized dish of french fries. It was a little outrageous knowing we were paying ~$10.00 CAD for very simple and unauthentic side dishes. In the end it was nice to experience the restaurant as we wanted to witness the view at sunset, but it was definitely only a one time experience.
Colaco S. Parelles
Portugal, June 25, 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9.7
Vivek V. Parelles
India, June 25, 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Taxes and tases per serveis són càrregs de recobrament que Agoda paga al venedor o que són cobrades pel venedor. Per més detalls, veieu Termes d'Ús d'Agoda. Les taxes i tases de serveis poden també incloure càrregs que Agoda reté com a compensació pel procés de la reserva.