Comentaris recents de clients

Selecciona el tipus de viatgers
Notable



de 1677 comentaris
  • Neteja 8,1
  • Serveis 7,4
  • Ubicació 8,3
  • Comoditat de l'habitació/Nivell 8,1
  • Servei 7,9
  • Relació qualitat preu 7,9
  • Menjar/menjador 7,6
Ordenar per

Peng, Singapur
Viatger de negocis
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada de 2 nits en de maig de 2016
Short stay
Hotel is ageing and this can be observed in the wood work. Need improvements to the dining area near the windows as it can get hot in the morning after 9am. Room conditions is still satisfactory.
Comentat el 20 de setembre 2016

Daniel, Estats Units
Família amb nens menuts
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada de 2 nits en de setembre de 2016
A Bit Disappointing
Good: decent breakfast, nice looking lobby, great bathrooms Bad: room was a bit old and dirty, the pool was disgustingly dirty, the connecting mall has almost nothing left
Comentat el 20 de setembre 2016

Reinhard, Nova Zelanda
Grup
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada de 2 nits en de setembre de 2016
Nice location..top of building
Top 3 levels are hotel away from hustle and bustle of busy Medan. Good service..good breakfast..near evening Market and Railway Station.
Comentat el 19 de setembre 2016

Lynne, Malàisia
Parella
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada de 2 nits en de setembre de 2016
Good hotel which goes above and beyond.
Hotel provided free mobile internet for guests, staff were friendly and helpful.
Comentat el 16 de setembre 2016

KONG, Malàisia
Parella
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada de 2 nits en de setembre de 2016
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Comentat el 15 de setembre 2016

Dato, Malàisia
Viatger de negocis
Habitació Delux
Estada de 2 nits en de setembre de 2016
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Comentat el 12 de setembre 2016

Siak, Malàisia
Viatger de negocis
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada de 3 nits en de setembre de 2016
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Comentat el 06 de setembre 2016

SELVARAJU, Malàisia
Persona que viatja sola
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada de 2 nits en de setembre de 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Comentat el 05 de setembre 2016

kok, Malàisia
Viatger de negocis
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada d'una nit en d'agost de 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Comentat el 01 de setembre 2016

novy, Indonèsia
Viatger de negocis
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada d'una nit en d'agost de 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Comentat el 01 de setembre 2016


1

2

3

1234

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit: