Comentaris recents de clients

Selecciona el tipus de viatgers
Molt bé



de 1670 comentaris
  • Neteja 8,1
  • Serveis 7,5
  • Ubicació 8,3
  • Comoditat de l'habitació/Nivell 8,1
  • Actuació del personal 7,9
  • Relació qualitat preu 7,9
  • Menjar/menjador 7,6
Ordenar per

SELVARAJU, Malàisia
Viatgers en solitari
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada de 2 nits en de setembre de 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Comentat el 05 de setembre 2016

kok, Malàisia
Viatger de Negocis
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada d'una nit en d'agost de 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Comentat el 01 de setembre 2016

novy, Indonèsia
Viatger de Negocis
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada d'una nit en d'agost de 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Comentat el 01 de setembre 2016

Poh, Malàisia
Viatgers en solitari
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada d'una nit en d'agost de 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Comentat el 22 d'agost 2016

Poh, Malàisia
Viatgers en solitari
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada d'una nit en de juny de 2016
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Comentat el 22 d'agost 2016

Charles, Malàisia
Parelles
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada d'una nit en d'agost de 2016
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
Comentat el 18 d'agost 2016

Indira, Indonèsia
Famílies amb infants petits
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada d'una nit en de gener de 2016
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
Comentat el 15 d'agost 2016

Fajar, Indonèsia
Parelles
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada d'una nit en d'agost de 2016
great with minor error
the only thing I was not happy when the waitress does not offer me coffee and tea during breakfast
Comentat el 09 d'agost 2016

Nurfaizah, Malàisia
Parelles
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada d'una nit en de juliol de 2016
Nice Breakfast
really enjoy the foods.
Comentat el 09 d'agost 2016

Lia, Indonèsia
Parelles
Habitació Doble o de 2 llits Delux
Estada d'una nit en d'agost de 2016
holiday
nice
Comentat el 08 d'agost 2016


1

2

3

1234

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit: